Driekus en Carlijn | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Driekus & Carlijn van Rijn

Eigenaren van Rijn Fietsen

Driekus heeft één motto, “we zoeken een fiets voor de klant en geen klant bij de fiets”. Carlijn staat garant voor een vlekkeloze administratie en springt net zo makkelijk even bij in de winkel. Samen bouwen zij van Rijn Fietsen verder uit tot de fietsspecialist in de regio, waarbij kennis, service en betrouwbaarheid de drie pijlers zijn.

Henny en Gerda | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Hennie & Gerda van Rijn

Extra handjes tijdens de piekuren

Henny en Gerda hebben hebben in 2020 het stokje definitief overgedragen aan Driekus en Carlijn. Zij gaan, na 23 jaar aan het roer te hebben gestaan, iets rustiger aan doen. Het helemaal loslaten blijft moeilijk. Daarom zijn ze toch nog geregeld in de winkel en werkplaats te vinden. Bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Tom | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Tom

Alles met een glimlach

Naast dat hij veel kilometers maakt op zijn eigen racefiets, is er voor Tom niets leuker om lekker aan fietsen te kunnen sleutelen. Of het nu een binnenbandje vervangen is van een racefiets of een onderhoudsbeurt van een E-bike, hij doet het allemaal met de grootste precisie. En altijd met een glimlach!

Jeroen | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Jeroen

Passie voor fietsen, fietsen vanuit passie

Jeroen heeft passie voor snelheid. Dan ligt de link naar mountainbikes en racefietsen al snel voor de hand. Met Zwitserse nauwkeurigheid bouwt hij  ‘custom made’ mountainbikes en racefietsen op. Elke fiets wordt door Jeroen behandeld of het zijn eigen fiets is.

Sjors | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Sjors

Fietsen als wetenschap

Sjors is onze bikefitter. Hij meet en past zodat een fiets, net als bij een maatpak, precies op jou wordt afgestemd! Wat andere woorden, welke framemaat past het beste bij jou? Welk zadel, welke cranklengte, welk type en maat stuurbocht, et cetera? En daarna stelt hij alles perfect af? Dat is Sjors!

Bram | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Bram

nooit opgeven is zijn motto

Bram is onze E-bike specialist. Heb je een storing met je E-bike, dan lost hij dat snel en vakkundig op. En mocht hij er even niet uitkomen, dan zoekt hij net zolang tot hij de oplossing heeft gevonden.

Danny

Techniek in combinatie met perfectionisme

Mijn naam is Danny Stam en ik werk bij van Rijn Fietsen in de werkplaats. Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met wielrennen en heb ik altijd veel interesse gehad in de techniek die erachter zit. Ik werk dan ook met heel veel plezier aan het sleutelen aan fietsen. Naast mijn interesse in de techniek van fietsen ben ik ook nog eens heel erg perfectionistisch en streef ik ernaar om elke fiets weer perfect en als nieuw de deur uit te laten gaan. Zo maak ik de mensen weer blij met hun fiets en heb ik van mijn hobby, mijn werk kunnen maken! Ik zie u graag bij ons in de winkel of in de werkplaats!

Matthijs

Voorliefde voor de winkelwerkvloer zit er van jongs af aan al in.
Matthijs heeft jaren als verkoper gewerkt en ervaart het terug zijn op de werkvloer in een winkel als thuis komen. Voorop staat voor hem het warm welkom heten van klanten en klanten goed te informeren.
Humor en werken met plezier staat bij Matthijs voorop, zo ook het werken binnen het team van Rijn Fietsen.