Garmin Fietscomputers

een compacte en gebruiksvriendelijke GPS fietscomputer

Garmin heeft een serie aan compacte, lichtgewicht en robuuste GPS fietscomputers met gebruiksvriendelijke navigatiemogelijkheden en unieke functies voor veilig fietsen. Of je nu op het fietspad, bospaden, open wegen of op de drukke straten in de stad rijdt. De display is in zonlicht duidelijk afleesbaar en met slechts enkele knoppen is hij snel en eenvoudig te gebruiken. Ondanks het kleine formaat zitten deze nieuwe fietscomputers boordevol waardevolle functies.

Eenvoudig navigeren

Waar je ook rijdt, Garmin fietscomputer legt jouw essentiële fietsgegevens vast. Met behulp van GPS-, GLONASS- en Galileo-satellieten. Met een betere dekking onder een dicht bladerdak, plus een ingebouwde barometer, houdt de Garmin bij hoe ver, hoe snel en zelfs op welke hoogte je hebt gereden. Voor je op de fiets stapt, kun je routes plannen en downloaden met de vernieuwde en verbeterde Course Creator in Garmin Connect™ en Garmin Connect Mobile app. Tijdens het fietsen geeft de fietscomputer je duidelijke en eenvoudig te lezen route- en afslagaanwijzingen. Het toestel zal, als het nodig is, je terugbrengen naar het startpunt van je fietstocht.

Veiliger op de fiets

Om een veiligere fietsomgeving te creëren, kan je hem zelfs koppelen met de Garmin Varia™ producten voor veiliger fietsen, zoals een achteruitkijkradar en slimme fietslampen.

De Edge 130 ondersteunt Bluetooth® en ANT+® voor extra sensormogelijkheden, inclusief de Edge afstandsbediening. Ideaal voor mountainbikers die de timer willen starten en stoppen of een ronde willen markeren zonder hun handen van het stuur te halen.

Voor ieders gemoedsrust zorgt de assistentie-functie1 ervoor dat, in geval van problemen, jouw locatie vanaf jouw divice naar een gekozen contactpersonen wordt verzonden, zodat zij weten waar ze jou kunnen vinden. Met LiveTrack1 kunnen vrienden en familie jouw fietsavonturen real-time volgen.

Garmin Edge | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Presteer meer

De Garmin fietscomputers zijn ontwikkeld om jouw fietsprestaties iedere rit weer te verbeteren. Wanneer gekoppeld met een compatibele vermogensmeter kun je gerichter en harder trainen om te zien hoeveel Watt vermogen je produceert. Voor diegenen die wel houden van een uitdaging, kun je real-time rijden tegen Garmin en Strava Live Segmenten.

 

Blijf verbonden

Tijdens het fietsen zorgen de slimme functies ervoor dat de smartphone netjes en veilig opgeborgen kan blijven. Tekstberichten verschijnen namelijk op het display, zodat je zelf kunt bepalen of het belangrijk genoeg is om af te stappen en een reactie via de smartphone te sturen.

Wil je weten of je lekker door kunt fietsen of terecht komt in een fikse regenbui? Gebruik dan de nieuwe weerpagina om op de hoogte te blijven van het actuele weer en de weersvoorspellingen.

Garmin Edge | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Garmin introduceert de Varia UT800

Een koplamp met een hoge intensiteit die geschikt is voor zowel op straat als in de natuur. De Varia past zich automatisch aan omgevingslicht, snelheid en ritprofiel aan om de batterijlevensduur te verlengen.

Koppelen met Edge

De koplamp is te koppelen met compatibele Edge fietscomputers. Hierdoor zal de lichtintensiteit van de Varia UT800 automatisch worden aangepast afhankelijk van de gereden snelheid en de veranderende lichtomstandigheden.

Met de bediening via een Edge fietsnavigatie of een afstandsbediening kun je het licht aan- of uitzetten, de helderheid regelen en meer.

Varia lamp | van Rijn fietsen | Vrouwenakker

Interesse in de mogelijkheden van Garmin fietscomputers?

Wij leggen je graag meer uit over de mogelijkheden die deze fietscomputers bieden.

Garmin fietscomputers zijn vanaf € 199,99 verkrijgbaar.

De HR bundel-versie wordt geleverd met een hartslagband vanaf € 249,99.

Een bundel voor mountainbikers met een mountainbike-bevestiging en afstandsbediening en siliconen beschermhoes vanaf € 249,99.