INDOOR TRAINING MET TACX FIETSTRAINER

Word een betere atleet en fiets de wereld over met de Tacx

Tacx fietstrainers onmeetbaar populair bij veel fietsers. Bij Tacx hebben ze voor elke fietser een goede fietstrainer in het assortiment. Maar welke Tacx fietstrainer past bij jou? Lastig om uit te zoeken wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag om de juiste Tacx fietstrainer te vinden. De Tacx fietstrainer is ideaal om in de winter binnen te trainen. De indoor trainingssoftware biedt een grote variëteit aan trainingsopties.

Nú alle modellen op voorraad. De Tacs NEO 2T slimme trainer, Tacx FLUX 2 Smart Trainer en de Tacx FLUX S Smart Trainer.

Onbeperkte toegang tot video’s van hoge KWALITEIT

De Tacx indoor trainingssoftware biedt een grote variëteit aan trainingsopties. De software bestaat uit drie platforms: de Training app voor smartphones en tablets, de Tacx Desktop app voor Windows en Mac computers, en de cloud website. Via een abonnement heb je beschikking tot extra content voor beide applicaties.

Tacx fietstrainer lux2 | Van Rijn Fietsen Vrouwenakker
FLUX 2 Smart

De iconische FLUX Smart Tacx fietstrainer is geüpgrade naar de FLUX 2 Smart. In vergelijking met zijn voorganger heeft die een grotere en sterkere rem unit en een zwaarder vliegwiel. Dit heeft geresulteerd in een breder simulatiebereik, beter fietsgevoel en nauwkeurigere vermogensmeting.gehele collectie.

NEO 2T Smart

De iconische, progressieve en populaire NEO 2 Smart is geoptimaliseerd tot een nog stillere en krachtigere Smart direct drive fietstrainer. De motor is opnieuw ontworpen om een betere indoor fietservaring en rijgevoel te bieden, vooral tijdens beklimmingen en sprints. De NEO 2T Smart is stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden en zonder twijfel de meest krachtige, realistische en nauwkeurige Tacx fietstrainer tot nu toe.

Tacx fietstrainer NEO2TSmart | Van Rijn Fietsen Vrouwenakker