fietskleding

PERFECTE KLEDING VOOR DE SPORTIEVE FIETSER

Iedereen die regelmatig op zijn racefiets of mountainbike rijdt kent het belang van goede fietskleding. Juist daarom zijn wij al sinds jaar en dag Assos en AGU dealer. Beide leveren de perfecte fietskleding voor iedere fietser. Het Zwitserse Assos is absolute top als het gaat om comfort, pasvorm en stijl. AGU is de welbekende Nederlandse fabrikant van fietskleding. 

fietskleding
Asos-wielerkleding
eigen-wielershirt
AGU-fietskleding

Voor ieder type fietser, recreant of wedstrijdrijder, man of vrouw hebben wij een prachtige collectie topkleding. Zowel voor de zomer als voor de winter.
Wielerkleding ontwerpen en bedrukken, volledig in uw eigen stijl en op maat in de stijl van uw bedrijf, club of vereniging.

ACCESSOIRES ZOALS HELMEN, HANDSCHOENEN, (OVER)SCHOENEN, ARM- EN BEENSTUKKEN MAKEN JE UITRUSTING COMPLEET

fietshelmen
Fietshelmen StormChaser | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
ABUS Stormchaser

Van wegwedstrijden en cyclocross tot ambitieuze wedstrijden. De helm weegt weinig, is uiterst comfortabel, uitstekend geventileerd en verkrijgbaar in vele moderne kleuren.

Fietshelmen Aduro | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
ABUS Aduro 2.1

De Aduro 2.1 is de perfecte combinatie tussen prestaties en comfort. Dit is een helm die iedere snelheid bij kan houden. Een helm voor de ambitieuze fietser. Deze helm is thuis op ieder terrein; of het nu gaat om landwegen of smalle paden in de bossen of de bergen.

Mountainbikeschoen Lake MX145 | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
Lake MX145 Moutainbikeschoenen

Is een uitstekende schoen voor je winterse mountainbiketrainingen. Hij houdt je voeten en enkels goed warm. Sluit perfect om jouw voet. De Hypergrip Enduro Zool is stug en stijf en garandeert een maximale overbrenging van je kracht op de pedalen.

Mountainbikeschoen Fizik Tempo R5 Overcurve | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
Fizik Tempo R5 Overcurve

De Fizik Tempo R5 Overcurve Raceschoenen zijn geschikt voor elke rijder en elke rit. Ze hebben een tijdloos uiterlijk en zijn aerodynamisch door de nauwsluitende pasvorm.

fietsschoenen