Sponsering

MET TROTS HEBBEN WIJ ONS VERBONDEN AAN…

Atletiek Klub Uithoorn (AKU)

Atletiek Klub Uithoorn (AKU) is een groeiende en actieve atletiekvereniging in de regio Uithoorn.  Op onze accommodatie op Sportpark Randhoorn in Uithoorn kunnen de diverse onderdelen van atletiek op alle niveaus worden beoefend .

AKU biedt een plezierige sportomgeving voor prestatiegerichte atleten en recreanten van jong tot oud of met een beperking. Met een groot aantal trainingsgroepen, geleid door enthousiaste en deskundige trainers is er voor iedere sporter, jong en oud, beginner of gevorderde, wel een groep op maat te vinden. Persoonlijke ontwikkeling, prestatieverbetering en plezier staan bij ons voorop!

De Hoef Sportief

De Hoef Sportief is een initiatief van de Stichting Dorpscomité De Hoef. Dankzij de hulp van zo’n  100 vrijwilligers kan dit evenement plaatsvinden. De eerste editie was in 2012, en het was meteen al een succes. In 2015 is de kinderloop aan het programma toegevoegd, en in 2017 het vlettentrekken. Het aantal deelnemers groeit gestaag; er zijn meestal zo’n 300 wandelaars en ook 300 sporters. Sinds 2017 zijn er ook ruim 100 roeiers! De Lelievletten voor het roeien zijn beschikbaar gesteld door de zeeverkenners uit Aalsmeer.

logo_UWTC | Van Rijn Fietsen Vrouwenakker
UWTC

UWTC is opgericht in 1935 en kent een verenigingsstructuur met een algemeen bestuur en drie succesvolle afdelingen, elk met een eigen aansturing:

  1. Wielrennen is vanouds de basis van het bestaan van UWTC met baanwielrennen en veldrijden en spinning als winteractiviteit.
  2. BMX is vanaf de oprichting in 1983 heel populair bij de jeugd.
  3. Het toerfietsen bij de Toer maakt vanaf 1977 de cirkel bij de vereniging rond.

 

UWTC is aangesloten bij zowel de Nederlandse Toer Fiets Unie als de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie.

Van Rijn Fietsen Vrouwenakker
Cyclo en Cross Nieuwveen

Cyclocross – ook wel veldrijden genaamd – is mateloos populair. Dit komt mede doordat Nederland Internationaal grote prijzen wint. Het grote boegbeeld hiervan is Mathieu van der Poel.

In Nieuwveen is het in 2009 begonnen met een kleine wedstrijd. Dit is uitgegroeid tot een aantal wedstrijden in diverse leeftijdscategorieën. Inmiddels is het aangesloten bij de Amsterdamse Cross Competitie (ACC). Voorheen was de naam Cyclo & Cross Nieuwveen. Maar de komende drie jaar heeft H.O.V. Automobielen uit Ter Aar zich als hoofdsponsor aan het event verbonden.