OP ZOEK

NAAR EEN FIETSWINKEL IN UITHOORN?

Bent u op zoek naar een fietswinkel in Uithoorn? Binnen 10 minuten bent u met de auto in Vrouwenakker, hier vindt u aan de voet van de brug Van Rijn Fietsen. De fietsspecialist in de regio. Wij voeren een groot assortiment van o.a.; Gazelle, Koga, Cannondale, Cervelo, Riese Muller en Wilier.
Al 120 jaar kennis van fietsen

Van Rijn Fietsen in Vrouwenakker bestaat al bijna 120 jaar. Wat ooit begon als een bijverdienste van Gerrit van Rijn, is uitgegroeid tot een modern en servicegericht familiebedrijf. In een ruim pand dat straks ook nog eens volledig wordt verbouwd, kunt u alles op het gebied van fietsen, onderdelen en accessoires vinden. U heeft keuze uit een ruim assortiment E-bikes, transportfietsen, hybride fietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen en aan accessoires, tassen, kleding, schoenen en voeding.

 

Onze medewerkers kunnen meepraten over een strandrace met windkracht 6 tegen, “hongerklop” of over het rijden van een toertocht. Zij voorzien u, met liefde, van goed advies! Gecombineerd met ervaring in fietsmetingen en een professionele werkplaatsservice, zorgt er voor dat u bij Van Rijn Fietsen, als fietsliefhebber, de ware fietsbeleving vindt!

Moderne werkplaats voor reparaties & service

In onze moderne ruim opgezette werkplaats wordt gebruik gemaakt van professioneel materiaal en gereedschap. Onze medewerkers zijn goed geschoold en daarnaast zelf ook fanatieke fietsers, dus behandelen ze uw fiets alsof deze van henzelf is.

Ook worden er regelmatig cursussen gevolgd van fabrikanten en leveranciers. Hierdoor hebben versnelling-systemen, schijfremmen en alle andere moderne snufjes natuurlijk geen geheimen. Ook voor onderhoud aan uw E-bike ben je bij ons aan het juiste adres.

Door een grote voorraad van alle veel voorkomende materialen, hoeft u de fiets niet lang te missen en is deze binnen enkel dagen weer klaar.

Laat uw fiets met regelmaat onderhouden dit verlengt de levensduur en zorgt voor vele probleemloze kilometers.

Bel voor een afspraak 0297 – 561609

Riese & Muller Supercharger2 | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
RIESE & MULLER Supercharger2
Cervelo S-serie | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
Cervelo S-serie
Gazelle Utimate C8+ Belt | van Rijn fietsen | Vrouwenakker
Gazelle Utimate C8+ Belt