E-Bike

CANNONDALE MAVARO NEO 3 Low Step Thru

De Mavaro Neo 3 Low Step Thru  is uitgerust met Bosch’ nieuwe Performance-motor en een 625Wh-accu, goed voor een boost tot 340% van je vermogen, plus een goed leesbare Intuvia-display op het stuur. Moeiteloze acceleratie, verbluffend veelzijdig en een bereik tot 140 km op een enkele acculading.
Als het gaat om geveerde voorvorken voor in de stad, staat onze nieuwe HeadShok op eenzame hoogte. De constructie is supersterk en draait op frictievrije naaldlagers voor een maximum aan souplesse en stuurprecisie – zoveel dat andere vorken er simpelweg niet aan kunnen tippen. De combinatie van de Gates-aandrijfriem en i nterne versnellingsnaaf van Shimano is perfect voor in de stad. Nooit meer vieze kettingen, nooit meer rammelende derailleurs; alleen nog soepel, simpel en betrouwbaar schakelen – altijd.
Voor meer achtergrondinformatie of direct kopen in onze separate webshop, via deze link.

Voor de meest actuele prijzen graag contact met ons opnemen of kijk op de website van de fabrikant.

Cannondale_Mavaro_Neo_3-LSTH

HIGHLIGHTS

Model
Heren, Dames Low Step Thru
Versnellingen
Shimano Nexus i5e
Kleur Black
Wielgrootte
27.5/29
Geschikt voor
Snelheid, efficiency, comfort
Remsysteem Shimano MT400 hydraulic disc
Motertype
Bosch Performance Line, Smart System
Afstand
tot 140 km
Voorvork vering
HeadShok-voorvering
SERVICEPAKKET

Bij elke fiets ontvangt u het van Rijn fietspaspoort. Wij hebben keuze uit diverse servicepakketten. U kunt vervolgens zelf kiezen voor een servicepakket die aan het Fietspaspoort gekoppeld wordt. Met het paspoort wordt u bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor servicebeurten, die u zelf heel handig online kunt inplannen. Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse services zoals:

  • Adviesgesprek;
  • Proefrit;
  • Fietsmeting/Bodyscanning;
  • Zadelmeting;
  • Rijklaar maken;
  • Servicebeurten;
  • Leenfiets ;
  • Online service;

 

U kan zelfs voor het 5 jaar garantiepakket kiezen. Zo hoeft u zich 5 jaar lang geen zorgen te maken over de dure elektrische onderdelen van uw elektrische fiets.