ASSOS

 

Iedereen die regelmatig op zijn racefiets of mountainbike rijdt kent het belang van goede fietskleding. Juist daarom zijn wij al sinds jaar en dag Assos dealer. Assos levert de perfecte fietskleding voor iedere fietser. Als je eenmaal een broek van Assos gedragen hebt, wil je nooit meer een andere! Het Zwitserse Assos is absolute top als het gaat om comfort, pasvorm en stijl.

 

Voor ieder type fietser, recreant of wedstrijdrijder, man of vrouw heeft Assos een prachtige collectie topkleding.

 

 

ASSOS ACTIVE WEAR CLEANSER

Voor het wassen van alle wielerkleding adviseren wij handwas in combinatie met ASSOS Active Wear Cleanser of een vloeibaar wasmiddel voor fijne was. ASSOS Active Wear Cleanser is zacht voor elastische materialen, is PH neutral, neutraliseert geuren, behoudt de ademende eigenschappen van de stoffen en behoudt de kleuren van de kleding.

 

16,-

 

 

 

ASSOS CHAMOIS CREME

Voor nog meer rijcomfort adviseren wij het gebruik van ASSOS Chamois Crème. De ASSOS Chamois Creme vermindert wrijving en houdt de huid koeler. Het voorkomt huidirritatie en heeft een antibacteriële werking. Direct op de huid aanbrengen voor het fietsen.

 

Na het wassen van de fietsbroek kan de Assos Chamois Crème ook worden aangebracht op de zeem. Dit houdt de zeem soepel en elastisch en voorkomt bacteriën.

 

16,-

 

 

ASSOS SKIN REPAIR GEL

Het product heeft een effectieve en langdurige werking, dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De gel heeft een anti-irriterende werking en versnelt het helingsproces van de huid. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, en bevat geen kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen. Geschikt voor alle huidtypes, zowel voor dames als voor heren. De gel wordt gebruikt door na het fietsen en douchen een dunne laag direct op de droge en schone huid aan te brengen. Het is niet nodig om de gel langdurig in te masseren.

 

21,-

 

 

ASSOS BIDON 0,5L

Mooie handige bidon

 

5,20

van Rijn fietsen - 0297 561 609 - info@vanrijnfietsen.nl - Vrouwenakker 7a, Vrouwenakker