van Rijn fietsen - 0297 561 609 - info@vanrijnfietsen.nl - Vrouwenakker 7a, Vrouwenakker

Het draait om de wielen

 

Wielen

 

Ze zijn sterk. Ze zijn licht. Zien er gaaf uit én zijn betaalbaar. Onze carbon wielen zijn de ideale basis voor elke fiets. Voor wielrenners, mountainbikers en crossers. Op elk terrein, in alle omstandigheden. Gemaakt met oog voor details, uitgebreid getest door liefhebbers. Omdat we weten wat de doorgewinterde fietser het liefste wil: een compromisloze wielset.

 

Voor meer informatie klik hier

Bandenmaat

 

De trend is dat mountainbike banden steeds breder worden. Daarom hebben we besloten om onze mountainbike velgen 4 verschillende breedtes te maken. Er is nu keuze uit binnen -maten van 22, 24,5 29,5 en 35 mm. (Let op: veel merken geven alleen de buitenmaten van de velg op! Voor een goede keuze heb je de breedte aan de binnenzijde nodig.) Zijn jouw MTB banden te breed voor je velgen? Met dit schema kun je de juiste velgen/wielen kiezen bij de bandenmaat die je gebruikt.

Custom wielen

 

Je weet precies wat je wilt op je fiets. Hebt duidelijk voor ogen aan welke eisen je materiaal moet voldoen én hoe het eruit moet zien. Met de wielen van 9thWave zit je dan gebakken. Naast ons standaard-assortiment is in ons custom-program veel, zo niet alles, mogelijk qua kleurstellingen. Ook kan er veel wat betreft velg- en naafkeuze. Aan jou om je fiets tot in de puntjes op je wensen af te stellen!